Min vardag i norr

Min vardag i norr

lördag 17 maj 2014

Sötsug

"JAAAA!!!!!" -Ett uttryck som kommer väl till användning då man har ett grymt sug efter någonting sött (för att man har det hela förbenade tiden då man slutat snusa och jo, jag har slutat snusa igen) och upptäcker en bortglömd låda med småkakor i frysen.

"Det gööör inget!!!!" -Ett uttryck som med fördel används då man upptäcker att det man hittat i frysen härstammar från efterkrigstiden och har blivit torra och vita, på det där viset att man blir misstänksam mot frysen: Står den och smyg-suger på det man lägger i den? -Tar upp kakor ur burkar, slickar på dem och lägger tillbaka dem igen i förhoppning om att ingen ska märka någon skillnad? Jag märker faktiskt,  frysen! Jag märker skillnad, men jag kanske inte orkar bry mig om precis allt alla gånger.

De verkar innehålla (spår av) choklad!!! Yes!!!

Botten är inte nådd. Jag har hittat kakor (iallafall något som har varit kakor) i frysen. Botten är nådd först när man hittar en halväten chokladkaka i soporna... Och äter den. Inte för att jag skulle äta något ur soporna. Inte ens om det var papper kvar på den och de andra soporna bestod av kuvert och plast från reklam.

Okej, en gång har det hänt. Men det var värt det. Just då var det såå värt det! Det var jag som hade ätit på den dagen innan (sjukt dumt att i en liten aldrig-mera-godis-ångest-atack slänga något som man kan vara ganska säker på att man kommer att ångra att man slängt).

Hur som helst: Botten är inte nådd denna gång! Kakorna smakar faktiskt choklad!

Sweet!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar