Min vardag i norr

Min vardag i norr

fredag 3 maj 2013

Goda vänner och anarki-möten

Min vän Emma kom tillsammans med sina två småttingar och hälsade på mig och lilla E igår: Två mammor, en liten bebis och två småtjejer som bråkar om leksaker, springer till olika rum och försöker skapa total anarki (och då de inte får som de vill blir det gråt-protester). Jag vet inte om jag behöver förklara att det inte blir så mycket vuxenprat... Hur som helst så blir det ju inte det. Man hinner börja prata om en grej, sen tappar man tråden som sedan slängs i soporna tillsammans med en pappersbit med lite snor på.

Något som är härligt är, att mitt i allt kaos (för det blir ett smärre kaos) så känner man att det inte gör något. Det är trevligt att bara få ses ett tag, att få tappa några trådar tillsammans. Jag antar att det är så med goda vänner, att det inte gör något att det blir några irrande ord i luften och några "hehe... Ett ögonblick... Öh... Vad var det vi pratade om..?", för det kommer ju fler tillfällen!

En annan sak som var trevligt med det hela, var att lilla E blev superkramig efter detta möte. Hon ville vara i famnen och mysa mycket mer än vanligt. Mamman passade förstås på att gosa extra mycket (fick ju alla kramar för mig själv, dessutom, för C var i studion hela kvällen).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar